Varekjøp hos Design by Odd

Det er enkelt og trygt å handle hos Design by Odd.
Dersom du ønsker å returnere en vare så har du 90 dagers åpent kjøp fra kjøpsdatoen.

Kvittering

Etter bestilling vil du umiddelbart motta en kvittering fra oss på e-post. Kvitteringen sendes til e-postadressen du oppgir.

Priser

Alle priser hos Design by Odd er inklusive moms og frakt i Norge.

Trygg betaling

Du kan helt trygt betale med VISA, Mastercard, PayPal eller Klarna.
Kredittkortinformasjonen blir aldri gitt til Design by Odd, og din informasjon behandles trygt og fortrolig.

Gave

Du kan endre leveringsadressen før du betaler for varen.
Varen sendes til leveringsadressen. Dersom du glemmer det, så kontakt oss (hurtig) og vi kan sende den til den ønskede adresse.

Frakt og levering

Det er gratis frakt på alle kjøp i Norge.
Fraktkostnader for øvrige land fremgår under fraktkostnader, og vi benytter Bring sine priser. Plakaten pakkes inn i silkepapir i et beskyttende papprør, og sendes med Posten. Du får en hentelapp i postkassen, og varen hentes på postkontoret (eller post i butikk). Postens hentefrist er 7 dager.
Leveringstiden er 3-4 dager.
Leveringstid Europa er omkring 10 dager.
Varer som ikke hentes innen 14 dager sendes i retur til oss.

Angrerett

Du har 90 dagers full returrett på alle varer kjøpt i vår nettbutikk. Angreretten forutsetter at du senest 90 dager etter mottak av varen gir oss beskjed om at du vil benytte deg av angreretten. For at angreretten skal gjelde, skal produktet være i den stand du mottok det. Eventuell returforsendelse må betales av kunden. Du har selv ansvar for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Du kan f.eks returnere plakaten med Design by Odd sin orginalemballasje. Når vi har mottatt returen får du en e-post fra oss som bekrefter at varen er mottat, og at beløpet refunderes.

Retur av produkter sendes til:

Design by Odd
Postboks 180
7473 Trondheim

Bruk av personopplysninger og personvern

Når du bestiller et produkt trenger vi ditt navn, din adresse og e-postadresse. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne sende varen til deg med Posten, og for å kunne kontakte deg angående ev. forhold i bestillingen. Opplysninger oppgitt til oss behandles fortrolig. 

Reklamasjon og garanti.

Design by Odd er opptatt av at du er helt fornøyd med ditt produkt. Alle varer fra Design by Odd er garantert å være uten feil. Hvis du oppdager feil må du innen rimelig tid gi oss beskjed om det. Feilen må foreligge når du mottar produktet, og det er ditt ansvar å påbevise feilen dersom det kreves (f.eks med et bilde). Dersom produktet har feil eller mangler, får du et nytt tilsvarende produkt eller du kan heve kjøpet. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du mottar produktet.  Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten. 

Selgers forbehold

Design by Odd forbeholder seg retten til å forandre priser og vilkår uten forutgående varsel. Vi tar forbehold for tekniske feil, utsolgte varer og force majure. 
Endringer av vilkår vil alltid bli opplyst på denne nettside. 

Personvern

Design by Odd tar ditt personvern seriøst og du kan lese mer om det her.